e-naročilo na servis Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Kleparstvo in ličarstvo

Nihče ne razmišlja rad o prometnih nesrečah, vendar se kljub temu lahko pripetijo še tako previdnim voznikom. Veliko nas je takih, ki smo se vrnili do svojega parkiranega vozila in našli udarnino ali prasko, ki je pred tem še ni bilo…


Pokličite nas, da vam pomagamo pri postopku popravila avtomobila


Ne glede na to, ali je nesreča hujša ali manjša, le en klic na TPV AVTO, pooblaščenemu serviserju Toyotinih vozil, zadostuje za začetek postopka popravila. Skozi celotno popravilo vam bo na voljo določena kontaktna oseba, na katero se boste lahko obrnili in ki bo za vas uredila prav vse, celo urejala stvari z vašo zavarovalnico, če boste želeli.


Toyotina kakovost


Vsaka stopnja popravila bo izvedena v skladu s Toyotinimi izjemnimi kakovostnimi standardi. To je pomembno dejstvo, saj pomeni, da bo vaše vozilo po popravilu prav tako zmogljivo in varno, kot je bilo pred nesrečo.


Pooblaščeni serviserji Toyotinih vozil so dobro poznani kot izredno natančni. Poskrbijo, da so okna vašega vozila zaprta in v vozilo tako ne vstopa prah, zaščitijo sedeže in tla s prevlekami ter na laku nikoli ne pustijo madežev umazanije. Takšne podrobnosti štejejo.


Kontakt:


Anton Gerkšič
031 633 552


tpv-center@tpv.si


07 391 81 09

 

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.