e-naročilo na servis Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

5 letno Toyota jamstvo

Pri Toyoti so stranke vedno na prvem mestu. Za popolno zadovoljstvo smo za vas pripravili program dodatnega jamstva, s katerim bomo z vami ob vsaki morebitni nevšečnosti, ki bi jo lahko imeli z vašim vozilom.


5 letno Toyota jamstvo


Poleg osnovne splošne garancije za obdobje 3 let oziroma 100.000 kilometrov, predstavlja 5 letno Toyota jamstvo paket jamstva, ki vam zagotavlja brezskrbno vožnjo v četrtem in petem letu vaše Toyote, brez omejitve kilometrov.


5 letno Toyota jamstvo prične veljati po izteku osnovne garancije in sicer: Po izteku osnovne garancije proizvajalca v trajanju 3 let oziroma 100.000 km po načelu kar nastopi prej, in traja do izteka 5 leta, brez omejitve prevoženih kilometrov, upoštevaje od datuma predaje novega vozila.


Splošna garancija


Priznano visoka stopnja kvalitete Toyotinih vozil nam dovoljuje, da vam dolgoročno zagotovimo to kvaliteto. Tako prejmete splošno garancijo za obdobje 3 let oziroma 100.000 kilometrov – v prvem letu celo brez omejitve kilometrov. Za hibridna vozila velja 3 letna splošna garancija, za hibridni sklop pa velja 5 letna garancija oziroma 100.000 km.


Splošna garancija zajema tudi vleko vozila do najbližje pooblaščene servisne delavnice za vozila znamke Toyota in sicer v primeru, če vaše vozilo ni v voznem stanju, razlog pa je mogoče pripisati napaki, ki je zajeta v garancijskih pogojih (Eurocare).


Korozijska garancija


Vsekakor pa vam pri vašem novem vozilu nudimo tudi garancijo na korozijsko perforacijo od znotraj navzven za obdobje 12 let ne glede na prevožene kilometre in pa 3 letno garancijo na površinsko korozijo in barvo, prav tako brez omejitve pri prevoženih kilometrih.


Garancija na nadomestne dele in dodatno opremo


Če želite, da bo vaša Toyota zmeraj brezhibno in varno delovala, priporočamo, da uporabite samo originalne nadomestne dele in dodatno opremo podjetja Toyota. Le ti so narejeni v skladu z najvišjimi standardi kakovosti in delovanja ter narejeni, da se natanko ujemajo s specifikacijami vašega vozila. Enako velja za olje in ostale tekočine. To nam omogoča, da vam pri vseh nadomestnih delih in dodatni opremi nudimo 1 letno garancijo.

 

 

 

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.