e-naročilo na servis Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

PROACE CITY VERSO

Od

16. 360 €


Vsi podatki o porabi in emisijah CO2 so podani s strani uradnih laboratorijev pod okriljem Evropske unije. Njihov glavni namen je primerljivost med posameznimi vozili, ne pa odraz dejanske vozniške izkušnje.
Zapri
Pokaži pravno obvestilo

Zmogljiv v vsakem pogledu

Na voljo sta dve velikosti karoserije in možnost prevoza sedmih odraslih potnikov. Pametna razporeditev prostora pa omogoča, da s sabo vzamete vso potrebno prtljago. Poleg tega pa lahko vlečete tudi prikolico z nosilnostjo do 1,5 tone.
VEDNO V STANJU PRIPRAVLJENOSTI

PROACE CITY VERSO je upraben za posel in zabavo. Ponuja najnižjo porabo in emisije v svojem razredu. Poleg tega vas bo navdušil tudi z nizkimi vzdrževalnimi stroški.

Premišljena oblika, pametna zasnovaZložljivi sedeži omogočajo občutno povečanje prtljažnega prostora. Druga sedežna vrsta je opremljena s sistemom ISOFIX za lažjo in varno namestitev otroških sedežev. Projekcijski zaslon, pomoč pri parkiranju (IPA) in 3D navigacija pa omogočajo mirno, udobno in brezskrbno vožnjo.

Spreminjajte ga znova in znova.PROACE CITY VERSO omogoča prevoz sedmih odraslih potnikov. Obe različici, krajša in daljša, ponujata tudi možnost tretje sedežne vrste. Sedeže je možno premikati in na ta način najti učinkovito ravnovesje med prostorom za noge in prtljažnim prostorom. Vse sedeže je možno zložiti v tla in tako občutno povečati prostornino prtljažnega prostora.

Dobrodošli v coni udobja.Toyota PROACE CITY VERSO bo navdušila tako voznika kot potnike. Zadnja vrata omogočajo odpiranje zgornjega steklenega dela, kar izdatno povečuje praktičnost in funkcionalnost. Opcijsko je na voljo panoramsko strešno steklo, ki kabino preplavi s svetlobo. Svojo najljubšo glasbo pa lahko predvajate preko povezav Apple CarPlay™ in Android Auto™.

Toyota ProTect

Toyota ProTect zaščitni premaz vam je ob nakupu novega vozila na voljo 30% ugodneje, z nakupom premaza vam nudimo tudi 5 let jamstva na obstojnost premaza.
Odkrije prednosti revolucionarnega namaza v TPV Avto
Spoznajte več

Galerija

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.