e-naročilo na servis Brezplačno preizkusite Toyoto Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Toyota C-HR Hybrid Black Edition

Toyota C-HR Hybrid Black Edition

Od 199 € / mesec

1,8 Hybrid Dynamic Force Black edition (90 kW / 122 KM)

Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez prethodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate TPV Avto d.o.o.. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.

TOYOTA C-HR HYBRID BLACK EDITION

Hibridni bonus 2.000€ in 10 let jamstva na hibridno baterijo in dodatne ugodnostiSamozavest, moč in agilnost. Toyota C-HR je prava oda športnemu terencu. V novi, še elegantnejši različici Black Edition vas že čaka pri pooblaščenih prodajalcih vozil Toyota.
Redna cena: 27.300 €
Akcijska cena s hibridnim bonusom: 25.300 €

Iz elegantne opreme Black Edition izpostavljamo:

✔ 43,2cm (17 palčna) lita platišča BLACK EDITION
✔ Zunanji ogledali v črni barvi
✔ Bi-LED žarometa
✔ "Toyota Touch® 2" 20,3 cm (8 plačni) multimedijski prikazovalnik občutljiv na dotik
✔ Povezljivost s pametnimi telefoni preko vmesnikov Apple CarPlay in Android Auto
✔ Dvopodročna samodejna klimatska naprava
✔ Kamera zadaj za pomoč pri vzvratni vožnji
✔ Paket aktivne varnosti Toyota Safety Sense®Odkrijte številne prednosti, ki jih ponuja nakup avtomobila Toyota
Toyota zavarovanje

Paket storitve Toyota Eurocare

5-letno Toyota jamstvo

10 let jamstva za hibridno baterijoZaupajte nam, kako vas lahko kontaktiramoPovežite se neposredno s prodajalcem vozil Toyota ali izpolnite obrazec in naš predstavnik vas bo kontaktiral v najkrajšem času.
Naši prodajalci vam lahko vsak delovni dan med 8. in 17. uro (v soboto med 9. in 13.) pojasnijo vse podrobnosti, ki vas zanimajo.slide 5 TPV AVTO, Novo Mesto
Tone Brajkovec
031 636 496
t.brajkovec@tpv.siBrezplačno preizkusite Pošljite povpraševanje Kontakt Staro za novo

 

 


Mesečni obrok temelji na izračunu finančnega leasinga in se nanaša na vozilo C-HR 1,8 Black Edition • Polog: € 10.741,01 • Vrednost kredita € 14.558,98 • število obrokov: 84 mesečno • višina mesečnega obroka: 199 € • stroški sklenitve pogodbe: € 200 • letna obrestna mera: EURIBOR + 4%, ki je spremenljiva in vezana na 3 mesečni Euribor • efektivna obrestna mera: 4,50% na dan 28.1.2021

10-letno jamstvo velja ob rednih testih hibridne baterije (HHC) na 1 leto ali 15.000 prevoženih km (kar nastopi prej) pri pooblaščeni prodajno-servisni Toyotini mreži.

Ponudba je informativnega značaja. Slike so simbolične. Oprema na vozilu in njena dostopnost sta odvisni od lokalnih pogojev. Zadržujemo si pravico do spremembe cen in specifikacij opreme brez prethodnega obvestila. Za končno ceno vozila z opcijami, prosimo, da kontaktirate pooblaščenega Toyotinega partnerja. Finančne kalkulacije so informativne in neobvezne.Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.